Udrea, pregătită de luptă. Îi provoacă la o dezbatere publică pe Iohannis şi Ponta

Elena Udrea, preşedinta PMP
Elena Udrea, preşedinta PMP (Epoch Times România)

Noul candidat PMP la prezidenţiale, Elena Udrea, se declară pregătită să se aşeze pe fotoliul de la Cotroceni şi îi provoacă pe contracandidaţii săi, Victor Ponta şi Klaus Iohannis, la o dezbatere publică în care să le arate românilor ce au lăsat în urmă. Udrea a afirmat, la Realitatea TV, că premierul Ponta a stat doi ani degeaba la Palatul Victoria, în timp ce Iohannis nu se bucură de o experienţă prea mare în administraţia publică.

"În această competiţie eu mă lupt cu Victor Ponta, care nu are experienţă în administraţie nici cât a avut şefa mea de Cabinet, şi cu Klaus Iohannis. Rezultatele arată că nu s-a prins nimic de el. A stat doi ani degeaba la Palatul Victoria. Iohannis poate a reuşit să facă centrul oraşului Sibiu să arate bine, în condiţiile în care a avut un sprijin consistent de la Tăriceanu, care era prim ministru atunci, însă, a conduce o ţară nu înseamnă doar să reabilitezi nişte clădiri şi să asfaltezi nişte străzi. Ca urmare, nici Iohannis nu este un contracandidat care să se bucure de o experienţă mai mare în administraţia publică la vârf decât am avut-o eu”, a subliniat Udrea.

Vorbind despre realizările ei, prezidenţiabilul PMP susţine că, în calitatea sa de ministru, a lăsat ceva în urma sa pentru România indiferent cum sunt analizate raportările celorlalţi referitor la ce a făcut ea.

"Ponta nu poate arăta ce a făcut el pentru România. Şi eu profit de această ocazie ca să-i provoc şi pe Ponta şi pe Iohannis la o dezbatere publică unde vor dânşii, când vor dânşii, în care fiecare să arătăm românilor ce am lăsat în urma noastră pentru ei. Vă asigur că, la acest capitol nu avem cum să ne comparăm. Diferenţa este mult prea mare în favoarea mea", a mai declarat Elena Udrea.