Udrea jubilează: "Gata, s-a terminat cu gluma! Băsescu candidează! Şi ca întotdeauna, câştigă!"

Elena Udrea
Elena Udrea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Elena Udrea jubilează, pe Facebook, după ce Traian Băsescu a vorbit la B1 TV despre candidatura sa din partea PMP la alegerile locale pentru Primăria Capitalei. Potrivit politicienei, considerată cândva o apropiată a fostului preşedinte, Băsescu va câştiga.

"Gata, s-a terminat cu gluma!
Candidaţii şi susţinătorii lor, cei aflaţi la vedere sau ascunşi aiurea, prin “păduri”, îşi pot lua găletuşele din nisip şi pot merge acasă!
Traian Băsescu, candidează! Şi ca întotdeauna, câştigă!
Se face din nou politică în România! Se face din nou administraţie în România!", scrie, pe Facebook, Udrea.

Reamintim că intrat ieri în direct la B1 TV, Băsescu a declarat că este în competiţie cu PSD, nu cu Nicuşor Dan în cursa pentru postul de primar general al Bucureştiului.

Referitor la capacitatea sa de a administra Bucureştiul în 2020, fostul primar general, actualmente eurodeputat, a declarat: „N-aş vrea să prezint neapărat un program de primar general, dar sunt prea multe lucruri care au rămas acolo unde le-am lăsat. Uitaţi-vă la Pasajul Basarab! O construcţie formidabilă. Din păcate, s-a terminat de 10 ani pasajul şi la piciorul pasajului, când ai coborât din rampă, te opreşti în două semafoare, unul ca să întoarcă tramvaiul, iar altul ca să intri în Mihalache. La niciunul nu i-a trecut prin cap să facă un pasaj subteran, să treacă ori traficul de pe Mihalache pe sub intersecţie, să nu mai ai semafor când coborî de pe pasaj... Uitaţi-vă la problema încălzirii, mult-discutata problemă a încălzirii, şi un copil de clasa a V-a înţelegea că după cum s-a făcut contorizarea şi automatizarea punctelor termice, RADET nu mai avea viaţă. Bucureştiul este contorizat la nivel de scară de bloc. Nu se mai pot încărca facturile cu pierderile de pe conducte. Acest lucru este valabil din 2005, când s-a terminat programul de contorizare şi automatizare a punctelor termice, şi oricine ştia că va ajunge RADET la faliment. Să nu începi programul de montare a centralelor de cvartal e o copilărie”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne