Ucigaşul poliţistului din Timiş, găsit mort în închisoare

Ucigasul politistului  din Timis prins
Ucigasul politistului  din Timis prins (MAI)

Ionel Marcel Lepa, principalul suspect pentru uciderea poliţistului din Timiş, a murit în închisoare, fiind găsit spânzurat în camera de arest de la Penitenciarul Timişoara.

Lepa, cercetat pentru uciderea poliţistului din cadrul IPJ Timiş, a fost găsit spânzurat în camera de arest de la Penitenciarul Timişoara astăzi, în jurul orei ei 06:40. Un echipaj medical a constatat decesul la ora 7:15, relatează Digi24.ro.

Ionel Marcel Lepa era cercetat pentru ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept. Magistraţii de la Tribunalul Timiş au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Marcel Lepa a ajuns la penitenciar după ce a fost externat din spital, unde medicii i-au extras din corp două gloanţe încasate în timp ce era urmărit. Vineri, a fost audiat mai bine de două ore şi, potrivit unor surse judiciare, a recunoscut fapta şi a declarat că regretă ce a făcut. De asemenea, bărbatul a susţinut că a vrut să-l împuşte pe poliţist în zona picioarelor, nu în piept şi gât.

După ce a fost audiat, Marcel Ionel Lepa a fost reţinut, iar apoi arestat preventiv. Bărbatul a fost transportat în penitenciar şi nu în arestul IPJ Timiş deoarece avea deja la activ condamnarea pentru tâlhărie pentru care fusese dat în urmărire. Totodată, judecătorii care l-au audiat în cazul uciderii poliţistului au luat măsura arestării sale preventive pentru 30 de zile. Marcel Lepa a fost izolat singur într-o celulă, în zona de carantină.

Conform Realitatea, Lepa afirmase, după ultima condamnare pe care a executat-o, că nu va mai sta niciodată la puşcărie. Bărbatul a ajuns însă din nou după gratii şi risca ani grei de închisoare după l-a împuşcat mortal, în urmă cu o săptămână, în zona pieptului şi gâtului, pe poliţistul Cristian Amăriei, în vârstă de 43 de ani.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne