Tyson Fury, noul campion mondial la categoria grea (WBA, IBF şi WBO)

Britanicul l-a învins la puncte pe campionul mondial la categoria grea Vladimir Kliciko, într-un meci desfăşurat pe durata a 12 reprize, pe stadionul din Düsseldorf (Germania)
Britanicul Tyson Fury vs  ucraineanul Vladimir Kliciko
Britanicul Tyson Fury vs ucraineanul Vladimir Kliciko (Wladimir Klitschko vs Tyson Fury/facebook)

Boxerul britanic Tyson Fury este noul campion mondial la categoria grea, în versiunile WBA, IBF şi WBO, după ce a reuşit să-l învingă la puncte pe ucraineanul Vladimir Kliciko, sâmbătă seara, într-un meci desfăşurat pe durata a 12 reprize, pe stadionul din Düsseldorf (Germania).

Aflat la prima luptă pentru un titlu mondial, Fury a fost declarat câştigător cu 115-112 de doi dintre cei trei arbitri, iar celălalt cu 116-111, conform AFP.

Britanicul a avut un parcurs de 25 de meciuri câştigate la rând, în precedentul său meci învingându-l prin KO tehnic pe românul Cristian Ciocan (Hammer), un meci disputat în luna februarie, iar ucraineanul Kliciko, neînvins din 2004, a suferit a patra sa înfrângere, palmaresul său cuprinzând un total de 64 de victorii, dintre care 54 prin KO.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport