TVR a cheltuit 214.000 de lei pentru deplasarea Doinei Gradea şi a altor şefi la Eurovision

România a înregistrat anul acesta cea mai slabă prestanţă din istorie la Eurovision. Dar şi costuri impresionante cu deplasarea delegaţiei TVR la Lisabona, unde a avut loc finala.
Doina Gradea (TVR)
Doina Gradea (TVR) (Starea Presei)

TVR a cheltuit 214.000 de lei pentru deplasarea Doinei Gradea şi a altor şefi la Lisabona pentru Eurovision, concurs unde, în acest an, ţara noastră a înregistrat cea mai slabă prestanţă din istorie, relatează G4Media.

Potrivit sursei citate, Doina Gradea, preşedinta-directoare generală a Societăţii Române de Televiziune (SRTV), a făcut parte din delegaţia TVR la Lisabona, unde a avut loc faza finală a Eurovision 2018. Alături de ea a mai mers şi Cristian Zgabercea, fostul om de încredere al lui Nicuşor Constantinescu, şi Iuliana Marciuc, ca şef de delegaţie. Delegaţia a fost compusă din 24 de persoane, dintre care doar 6 membri ai trupei The Humans, restul de 18 persoane din delegaţie fiind angajaţi ai TVR. Toată deplasarea a costat TVR 214.000 de lei, potrivit unui document intern consultat de G4Media.ro.

Angajaţii TVR s-au deplasat în perioade diferite, unii de doar câteva zile, alţii de câteva săptămâni, potrivit informaţiilor G4Media.ro.

Articolul integral poate fi citit aici

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Cultură