Ţuţuianu anunţă un miting de amploare pentru susţinerea lui Dragnea

Deputatul care a solicitat SRI-ului să investigheze multinaţionale, pe motiv că şi-ar fi îndemnat angajaţii să ia parte la proteste, anunţă acum că va scoate 10.000 de oameni în stradă pentru PSD.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirilă/Epoch Times)

Cunoscut pentru declaraţiile sale acide la adresa protestelor de la Guvern, Adrian Ţuţuianu, preşedinte al PSD Dâmboviţa şi şef al Comisiei parlamentare pentru controlul SRI a anunţat, marţi, că va organiza, sâmbătă, un miting cu 10.000 de persoane, la Târgovişte, în semn de susţinere faţă de premierul Grindeanu şi de liderul PSD, Liviu Dragnea, relatează Gândul.info.

Ţuţuianu a mai precizat că nu a cerut aprobare în acest sens conducerii centrale a PSD şi că mitingul nu va fi unul anti-Iohannis.

"Mitingul nostru va avea loc sâmbătă, probabil 10.00-11.00. Se va desfăşura cu toate aprobările legale. (...). Vrem să avem 10.000 de oameni, sunt colegi de-ai mei, primari, consilieri locali, viceprimari, cetăţeni fără funcţii politice sau administrative care mi-au cerut şi mie şi colegilor din conducerea organizaţiilor judeţene să luăm o atitudine faţă de ce se întâmplă azi în România şi să organizăm un miting”, a declarat Ţuţuianu.

"Nu am avut nevoie şi nici nu am să cer vreodată, pe chestiuni de tipul ăsta, aprobări ale conducerii centrale. Fiecare organizaţie poate decide, în limitele legii şi ale statutului, cum se raportează la un eveniment politic”, a mai precizat Ţuţuianu.

El a specificat că mitingul va fi pro Grindeanu, Dragnea şi programul de guvernare al PSD.

Reamintim că Adrian Ţuţuianu, cel care acum organizează miting de susţinere pentru Grindeanu şi Dragnea, a cerut nu demult SRI-ului să investigheze companii multinaţionale care şi-ar fi îndemnat angajaţii să participe la protestele din stradă din ultimele zile împotriva ordonanţei care mutilează Codurile penale, pentru că acest fapt "este o chestiune de siguranţă naţională."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne