Turneul Final ATP Londra: Horia Tecău a primit premiul Arthur Ashe pentru implicare în acţiuni umanitare

Tenismanul Horia Tecău.
Tenismanul Horia Tecău. (Julian Finney / Getty Images)

Joi seară, la dineul premergător Turneului Final ATP de la Londra au fost decerenate premiile ATP prezentate de Moët & Chandon.

Horia Tecău a fost distins cu premiul Arthur Ashe pentru implicare în acţiuni umanitare.

Românii ştiu că Horia Tecău, în calitate de ambasador UNICEF, se implică în proiectele destinate copiilor defavorizaţi din România, dar acum această faţetă a caracterului lui Horia este cunoscută şi peste hotare.

Celelalte premii

Rafael Nadal a luat premiul pentru locul 1 la sfârşitul anului.

Roger Federer a fost distins cu trei premii: Favoritul fanilor, premiul Stefan Edberg pentru fair-play şi cel pentru Revenirea anului.

Fraţii gemeni Bob şi Mike Bryan sunt favoriţii probei de dublu.

Denis Şapovalov a fost ales jucătorul cre a făcut cel mai important progres în 2017.

Antrenorul anului a fost desmnat sud-africanul Neville Goodwin, care şi-a ghidat compatriotul, pe Kevin Anderson într-un sezon excelent, care a culminat cu finala US Open 2017.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport