Turcan: Românii trebuie să iasă la vot, altfel Dăncilă va spune PSD-ului că este o lumină

Raluca Turcan
Raluca Turcan (Epoch Times România)

Românii trebuie să meargă la vot pe 24 noiembrie, căci, dacă Viorica Dăncilă, politician care este produsul lui Liviu Dragnea, va obţine un procentaj mare la vot, va merge în faţa PSD şi se va prezenta ”ca o lumină”, a explicat, luni, la Digi24.ro, vicepremierul Raluca Turcan.

”Suntem sub asediu de informaţii false. PNL a ajuns la guvernare ca să aducă bunăstare. Să clonezi pagina de Facebook a ministrului Finanţelor este o dovadă de tupeu. Dăncilă este candidatul unui partid care a confiscat agenda parlamentară cu agenda infractorilor. Evident că în campania electorală nu poţi să ridici alte teme. Ce ar putea să spună doamna Dăncilă în campanie? Că e consensuală? Trei ani de zile a ascultat nişte voci, cu cască sau fără, indiferent cine îi sufla ei în conferinţele de presă. Indiferent de poziţia ei în raport cu Liviu Dragnea, ea este produsul lui (…) N-au niciun motiv românii să nu meargă la vot. Dimpotrivă. Românii trebuie să meargă la vot. Pentru că dacă doamna Dăncilă va lua 30-35% la vot, va merge în partid şi le va spune colegilor ei că este o lumină, că ei au luat 25%. Ar fi o greşeală ca acum, când putem să reducem PSD condus greşit de Viorica Dăncilă la tăcere, la penitenţă (…) Klaus Iohannis nu refuză dezbaterea, ci refuză dezbaterea cu Viorica Dăncilă, un exponent al unui partid care a ameninţat democraţia zi de zi”, a declarat Raluca Turcan, citată de G4Media, luni seară, la Digi24.

Raluca Turcan a mai transmis că se aşteaptă ca lumea să iasă la vot şi a opinat că românii nu se vor lăsa manipulaţi de Dăncilă.

”Eu cred că lumea va ajunge la vot. Diaspora are din nou trei zile de vot. Nu ne bazăm doar pe diaspora, ci pe toţi românii. În ţară, alegerile au fost organizate corect, fără incidente. Eu nu cred că acum un om se poate lăsa manipulat de un fariseu, de un om care face acest joc. Şi-a dat de nenumărate ori examenul competenţelor pe care le are. Nu mai e un secret pentru nimeni cine este doamna Dăncilă. Vorbim de un om cu nişte oameni în jurul domniei sale care au confiscat puterea de decizie spre interese ticăloase”, a mai declarat Raluca Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne