Turcan: Nu ştiu dacă aş intra într-o dezbatere cu un om ca Dăncilă care a făcut atât de mult rău României

Raluca Turcan
Raluca Turcan (Epoch Times România)

Iohannis şi Dăncilă nu ar avea nici măcar un subiect comun de dezbatere întrucât Dăncilă este mai mult preocupată de „interesele clientelei, ale persoanelor cu probleme infracţionale”, a susţinut, luni, prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, în condiţiile în care ex-premierul PSD şi staff-ul său insistă pentru o dezbatere cu şeful statului.

Turcan a mai precizat că ei i-ar fi greu să spună dacă ar intra într-o dezbatere cu Dăncilă – o persoană care a făcut atât rău României.

„Vor anunţa cei din echipa de campanie exact modul în care va comunica domnia sa în ceea ce priveşte susţinerea proiectelor pe următoarele două săptămâni. Când vorbiţi de dezbatere, înseamnă că două persoane trebuie să aibă subiecte comune de dezbatere. Or, ultimii ani ne-au arătat că nu există subiecte de dezbatere. Preşedintele Klaus Iohannis a fost de partea celor mulţi, a românilor, iar doamna Dăncilă a fost preocupată de interesele clientelei, ale persoanelor cu probleme infracţionale şi a comunicat foarte mult cu ei. Mi-e foarte greu să vă spun, inclusiv prin prisma mea, dacă aş intra într-o dezbatere cu un om care a făcut atât de mult rău României, pentru că votul de ieri a arătat nu doar o victorie detaşată şi o apreciere detaşată a preşedintelui Iohannis, dar şi un dispreţ enorm faţă de politica pe care doamna Dăncilă a dus-o în fruntea PSD, împreună cu oştirea domniei sale”, a susţinut Raluca Turcan.

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a adăugat că „doamna Dăncilă este incompetentă şi a făcut foarte mult rău”.

Declaraţiile Ralucăi Turcan vin în contextul în care şefa PSD, Viorica Dăncilă, anunţase, luni, că va face chiar un demers oficial în care să îi ceară şefului statului o „confruntare”:

„Îl invit pe candidatul Klaus Iohannis la o dezbatere unu la unu, în care trebuie să vorbim în primul rând despre ce am realizat. Eu cred că este important. Voi face şi un demers oficial, îi voi trimite şi o scrisoare. Azi-mâine trimit şi scrisoarea, e normal să avem această confruntare, este o obligaţie pe care o avem faţă de români”, a declarat Dăncilă, la sediul PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne