Turcan: Negocierea blocării moţiunii ne ocupă tot timpul

Raluca Turcan - gov.ro
Raluca Turcan - gov.ro (Epoch Times România)

Premierul Ludovic Orban şi alţi colegi miniştri au fost nevoiţi să îşi amâne vizita de sâmbătă de la Sibiu pentru că sunt ocupaţi cu negocierea blocării moţiunii de cenzură, a declarat vicepremierul Raluca Turcan, prezentă la Sibiu, la lansarea candidaţilor PNL la locale. Potrivit Ralucăi Turcan, negocierea blocării moţiunii le ocupă tot timpul liderilor PNL.

"Astăzi ar fi trebuit să fim alături de premierul Ludovic Orban şi de alţi colegi de ai mei din Guvernul României pentru a marca două proiecte importante pentru judeţul Sibiu. Din nefericire, a trebuit să amânăm această vizită a colegilor noştri pentru că suntem în situaţia de a ne ocupa timpul, pe care l-am fi putut avea pentru a fi printre oameni, cu negocierea blocării moţiunii de cenzură pe care o vom avea luni. Am convingerea că vom opri această moţiune de cenzură, care, dincolo că este mincinoasă şi ticăloasă, destabilizează ţara", a declarat Turcan, citată de Agerpres.

Raluca Turcan a mai precizat că şi ea va pleca după lansarea candidaţilor PNL de la Sibiu la Bucureşti, pentru a duce negocieri pentru blocarea moţiunii.

"Credeţi-mă că de aici voi pleca din nou la Bucureşti şi alături de colegii mei până în momentul votului de luni, de la moţiunea de cenzură, vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a opri acest demers, pe care îl calific, responsabil, ca fiind unul ticălos şi care nu are nimic de a face cu românii", a declarat vicepremierul.

Reamintim că luni plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului vor dezbate şi vota moţiunea de cenzură. Liderii PSD s-u declarat încrezători că moţiunea va trece. Pe surse a apărut însă informaţia că social-democraţii se tem de absenteism.