Turcan: Dragnea minte. Are afaceri cu multinaţionalele pe care le huleşte zilnic pentru a păcăli electoratul

Raluca Turcan
Raluca Turcan (Epoch Times România)

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a publicat, marţi, pe pagina sa de socializare, o serie de documente care ar atesta faptul că „familia Dragnea prosperă graţie unor afaceri agricole pe scară largă, aflându-se în relaţii comerciale cu multinaţionalele pe care la televizor, ultra-populistul Liviu Dragnea le atacă în fiecare zi pentru a mai păcăli o dată electoratul PSD”.

Potrivit liberalei, o firmă a familiei Dragnea, Nutrelo Group SA, „controlează o suprafaţă de aproape 1200 de hectare de terenuri agricole în judeţul Teleorman, iar firme puternice, multinaţionale, sunt cele care au finanţat familia Dragnea să lucreze pământurile ţăranilor din Teleorman”.

„Când sunt utile familiei, marile companii străine sunt bune, iar familia Dragnea continuă să prospere în Teleorman. Nu ar trebuie să ne mire. Dragnea pentru Teleorman a însemnat dintotdeauna sărăcie, dar Teleormanul pentru Dragnea a însemnat întotdeauna bogăţie”, a opinat Raluca Turcan.

În aceste condiţii, Turcan îl acuză pe Liviu Dragnea de „ipocrizie, populism deşănţat şi dispreţ faţă de interesul celor mulţi”, metehne care, potrivit ei, „sunt o nenorocire pentru această ţară”.

„Atacarea companiilor care construiesc afaceri şi creează locuri de muncă este un lucru profund nociv care se întâmplă în guvernarea PSD. Doar deschiderea către investiţiile străine masive, alături de buna utilizare a fondurilor europene pot garanta că, la un moment dat, milioanele de cetăţeni români plecaţi s-ar putea întoarce acasă”, a afirmat Raluca Turcan, adăugând că, „cu fiecare zi în care Liviu Dragnea se află la putere, această posibilitate rămâne una îndepărtată”.

Lista documentelor prezentate de Turcan:

Extras din Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară. „Din garanţia pusă de societatea Nutrelo Group SA reiese suprafaţa de teren pe care această firmă deţinută majoritar de Dragnea Valentin Ştefan o are în administrare”, afirmă Turcan.

Acţionariat SC Nutrelo Group SA din care reiese faptul că Dragnea Valentin Ştefan deţine 80% din părţile sociale.

Extras din Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară. „Din garanţia pusă de societatea Nutrelo Group SA reiese faptul că această societate a primit finanţare de la Cargill Agricultura – parte a holdingului internaţional Cargill”, a explicat Raluca Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne