Tudose nu uită cine-i şeful: "Guvernul este guvern politic. Evident că este în subordinea partidului!"

Mihai Tudose a ţinut să infirme public că între el şi Dragnea ar exista disensiuni şi a reconfirmat că n-a uitat că el e doar vicepreşedinte PSD iar preşedinte este Liviu Dragnea.
Mihai Tudose(Prim-ministru),
Mihai Tudose(Prim-ministru), (Florin Chirila/Epoch Times)

Premierul Mihai Tudose a declarat joi că, deşi pe anumite probleme are puncte de vedere diferite de cele ale lui Liviu Dragnea, acest lucru nu înseamnă că există tensiuni, relaţia între el şi liderul PSD nefiind şubrezită deloc. Tudose a mai reamintit că Guvernul este politic fiind, evident, în subordinea partidului.

"Dumnezeule! să ne înţelegem. Guvernul este guvern politic. Este evident că este în subordinea partidului. Pe linie politică, eu sunt vicepreşedinte la partid, domnia sa este preşedinte. Cum adică suntem în subordine? Da! Ca şi Parlamentul. Relaţia Parlament — Guvern. Parlamentul este legislativul, Guvernul este executivul, adică noi facem ce spun domniile lor", a declarat Mihai Tudose, preluat de Agerpres, la Digi 24, întrebat dacă Guvernul se află în "subordinea" lui Liviu Dragnea.

Totodată, Tudose a ţinut să infirme că relaţia dintre el şi Liviu Dragnea ar fi şubrezită, catalogând drept poveşti informaţiile care se vehiculează pe această temă:

"Am auzit o mulţime de poveşti. Cea mai simpatică - eram cu Liviu Dragnea în maşină, mergeam undeva împreună şi în timp ce eram împreună, curgeau nişte ştiri: s-au certat, s-au trântit, s-au bătut, nu mai vorbesc unul cu altul... şi unul dintre colegii dvs chiar a sunat: domnule, e adevărat că v-aţi bătut, v-aţi certat? Nu ştiu sigur, dar ţi-l dau pe Dragnea, că suntem amândoi într-o maşină', a răspuns Tudose.

Tudose a mai adăugat că "nimeni nu se înţelege foarte bine tot timpul cu toată lumea" şi a susţinut că în momentul în care el şi Dragnea au puncte de vedere diferite se vine cu argumente şi se alege varianta cea mai bună, uneori recurgându-se chiar la câte un coleg pentru a "treia soluţie".

Premierul a mai explicat că în cazul relaţiei Dragnea - Grindeanu (ardelean şi mai tăcut) a fost vorba de vicii de comunicare. El fiind însă brăilean vorbeşte, iar prin comunicare tensiunile se sting, a dat asigurări Tudose.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne