Tudose îl aruncă în derizoriu pe Codrin Ştefănescu: "Lasă-l, are bau-baul sub pat"

Mihai Tudose
Mihai Tudose (Epoch Times România)

Fostul premier Mihai Tudose l-a ironizat gros, duminică, pe Codrin Ştefănescu, după ce acesta a afirmat, la Braşov, că PSD-ul este singurul partid format din "oameni normali". Întrebat de presă ce părere are despre aceste declaraţii, Tudose a răspuns:

"Ei bine, ştiţi, pe unii care trăiesc în lumea lor, aşa, e bine să nu-i contrazici. Şi se recomandă şi în tratatele de medicină. Lasă-l, are bau-baul sub pat, nu-l contrazice. Ştiţi, celor care le ies balaurii de sub pat e bine să nu-i contrazici. Eventual le recomanzi să taie picioarele de la pat ca să stea patul lipit de podea să nu mai aibă loc bau-baul acolo, nu e bine să-i contrazici".

La rândul său, Victor Ponta a ţinut să povestească presei că la Târgu Jiu, liderii PSD le-au cerut tinerilor de la TSD să vină să-i huiduie pe cei de la Pro România care aveau o întrunire acolo, dar au fost refuzaţi. Mai mult, Ponta i-a acuzat pe foştii săi colegi de stil golănesc.

"Stilul ăsta golănesc, pentru că nişte golani s-au dus într-un oraş frumos, la Braşov, şi au primit ceea ce meritau. Stilul ăsta golănesc (...), oamenii îl văd şi va exista o reacţie pe 26 mai şi va exista şi ulterior. Ceea ce e mai grav e că dincolo de acest stil golănesc care indignează şi creează reacţii adverse, partea de guvernare e foarte rea şi cei ce vor veni vor avea foarte mult de reparat din ceea ce se întâmplă".

Declaraţiile lui Tudose pot fi urmărite la minutul 12.14 din materialul video anexat.