Tudose: E haos total! Cred că cineva îi tot încurcă foile doamnei prim-ministru şi a pierdut rândul

Mihai Tudose
Mihai Tudose (Epoch Times România)

Fostul premier Mihai Tudose a acuzat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă la Parlament, că Guvernul condus de Viorica Dăncilă se comportă haotic.

"Despre bâlbâială extraordinară de astăzi (privind OUG 114) – stai că o dăm, stai că am dat-o, e perfectă, dar o luăm un pic înapoi. După ce am luat-o înapoi şi a fost şi mai perfectă decât a fost perfect prima dată, ghici ce? Am găsit o variantă şi mai perfectă. Deci, ce discutăm? Varianta de astăzi? Că cea de ieri înţeleg că nu e bună, iar mâine ne aşteaptă una absolut superbă", a declarat Tudose.

Fostul lider PSD susţine că o situaţie similară putem remarca şi în cazul Fondului Suveran de Investiţii şi Dezvoltare - proiectul de suflet al liderului PSD Liviu Dragnea.

"Au dat ordonanţă pentru Fondul Suveran de Investiţii şi Dezvoltare superbă şi ea. Acum tocmai am înţeles că vor să mai dea o OUG care să modifice ordonanţa aia foarte sprintenă şi dulce pe care au dat-o acum vreo săptămână, două. Un haos total. Cred că cineva îi tot încurcă foile doamnei prim-ministru, alea după care citeşte, şi cred că a pierdut rândul", a punctat Tudose.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne