Tudorel Toader, despre OUG pe coduri: De 4-5 zile nu sunt în Bucureşti. Dacă voi fi solicitat, voi răspunde

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a avut prima reacţie publică pe tema subiectului care a inflamat opinia publică - OUG pe Codurile penale.
Tudorel Toader(Ministrul Justitiei),
Tudorel Toader(Ministrul Justitiei), (Florin Chirila/Epoch Times)

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a susţinut luni, în cadrul unei declaraţii de presă, că nu a fost solicitat să-şi prezinte un punct de vedere cu privire la o eventuală ordonanţă de urgenţă vizând legislaţia penală.

Reporter: Avem nevoie de o OUG referitoare la Codurile penale?

Tudorel Toader: Cine a făcut această vorbire?

Reporter: Ne aducem aminte că vineri, preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea spunea că ar fi nevoie de o OUG.

Tudorel Toader: Dar tot dumneavoastră vă aduceţi aminte faptul că de 4-5 zile, eu nu am fost în Bucureşti, am venit aseară şi voi vedea ce, mă rog, lucrări sunt la Ministerul Justiţiei.

Reporter: Aţi da un aviz pentru o OUG din partea ministrului Justiţiei?

Tudorel Toader: După cum vă spuneam adineauri, de 4-5 zile nu sunt în Bucureşti, nu a făcut nimeni cu mine o astfel de dezbatere. Dacă voi fi solicitat, atunci voi răspunde şi fiţi de acord ca să nu dau răspuns la probleme ipotetice.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne