Tudor Chirilă, înjurat de un angajat al Primăriei Capitalei. "Eşti cretin. Pleacă-n g...ţii mă-tii"

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă (facebook.com)

Tudor Chirilă a publicat joi, pe pagina sa de Facebook, un material video în care un parcagiu, angajat al Primăriei Capitalei, îl înjura ca la uşa cortului pe cântăreţ pentru că îndrăznise să îi ia apărarea unei femei agresate verbal la rândul ei de către respectivul individ.

„Băi, nu fii golan! Du-te şi vorbeşte în Piaţa Victoriei cu cine vrei tu, nu aici! Nu mă provoca! Păstrează distanţa, este parcare publică, du-te şi te plimbă! Ia-ţi serviciu şi nu mă provoca! Te bag şi în p... mă-tii. Marş de aici! Băi, băiatule, eşti cretin? Marş din faţa mea, ţi-am spus. Femeia aia să mă reclame ea, nu face tu pe avocatul. Bă’ baiatule, pe tine te mănâncă chiar pielea? Du-te să te scarpine altcineva...”, îi spune parcagiul lui Tudor Chirilă.

Materialul video este însoţit de un mesaj pe care Tudor Chirilă îl adresează primăriţei Gabriela Firea, pe care îl redăm:

„Gabriela Firea, ce aveţi de gând cu un astfel de lucrător al Primăriei care se adresează unei doamne cu trotinetă (aflată pe pista de biciclete) cu 'du-te-n p__a mea de aici'? Cam cât tre să mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenţa de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e să mă înjuri de taxele pe care le plătesc?”.

Tudor Chirilă a declarat că a depus plângere penală pentru ameninţare şi comportament abuziv la Secţia 1 Poliţie.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne