Trump se întoarce împotriva Matrixului şi îşi critică colegii republicani

Miliardarul republican Donald Trump a lansat un atac dur împotriva unor colegi de partid care s-au distanţat de campania prezidenţială a acestuia. Paul Ryan şi John McCain au fost unele dintre ţintele criticilor sale.
Donald Trump.
Donald Trump. (Captură Foto)

După ce în timpul ultimei dezbateri directe între cei doi candidaţi la campania prezidenţială, Donald Trump a început să atace frontal establishmentul, atunci când a vorbit despre găurile din sistemul de taxare american, protejate de politicieni pentru oameni ca George Soros şi Warren Buffet, ruptura dintre magnat şi Partidul Republican pare mai ireconciliabilă ca întotdeauna.

Săptămâna trecută numeroşi republicani de marcă s-au delimitat de Trump, în urma scandalului provocat de o înregistrare audio în care magnatul folosea un limbaj neadecvat la adresa femeilor.

După dezbaterea de duminică, pe care analiştii din tăbăra Trump susţin că miliardarul ar fi câştigat-o, candidatul republican a început un nou război – de data aceasta cu întreg establishmentul politic din Washington.

Trump a aruncat cu “acid” asupra membrilor de top din propriul său Partid, şi-a extins câmpul de luptă şi i-a luat în vizor pe preşedintele Camerei, Paul Ryan şi pe senatorul din Arizona John McCain, care a fost nominalizat de republicani la alegerile prezidenţiale din 2008.

Trump l-a criticat pe Ryan ca fiind un “lider foarte slab şi ineficient” şi l-a caracterizat pe McCain ca fiind un senator “vulgar” care i-a “cerşit” spijinul.

Atacul miliardarului republican a avut loc după ce Ryan şi McCain s-au distanţat public de campania prezidenţială a lui Trump.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe