Trump scos dintr-o conferinţă de presă după împuşcături în faţa Casei Albe

Donald Trump
Donald Trump (Getty Images)

În cel mai recent indiciu despre cât de haotice au devenit lucrurile în SUA, în ziua în care oraşul Chicago este controlat de bande criminale violente, preşedintele Trump a fost scos brusc de pe podium la începutul şedinţei de presă de la Casa Albă, luni seară.

Trump a părăsit podiumul după ce un agent al Serviciului Secret i-a spus ceva în particular şi un alt agent din afara camerei a încuiat uşile. Nu au fost date explicaţii, zvonuri despre o baricadare şi împuşcături vehiculându-se în mulţimea adunată la conferinţa de presă.

Cu toate acestea, Trump s-a întors curând şi a explicat că tocmai au fost trase focuri de armă în afara Casei Albe.

"Au fost trase focuri de armă în afara Casei Albe", a spus Trump. "S-au împuşcat efectiv şi cineva a fost dus la spital."

El a adăugat că reporterul Fox News, John Roberts, a auzit două focuri de armă. Întrebat dacă a fost tulburat, Trump a răspuns: „Vi se pare că sunt tulburat?”

Un bărbat a fost împuşcat de Serviciul Secret din afara Casei Albe la intersecţia dintre Strada 17 şi Pennsylvania Avenue. Suspectul a fost dus la un spital din apropiere.

Reporterii prezenţi la conferinţa de presă s-au grăbit să transmită informaţiile cu fotografii ale uşilor baricadate care, în general, au dat impresia că panica a fost mai mare decât situaţia reală.

Mai ales că mulţi dintre ei au sprijinit în mod activ revoltele şi jefuitorii violenţi care au devastat SUA în iunie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Opinii