Tripleta Dragnea-Vâlcov-Teodorovici, acuzată că pune la cale "un alt jaf de proporţii"

Liviu Dragnea, Carmen Dan
Liviu Dragnea, Carmen Dan (Epoch Times România)

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a avertizat recent, pe pagina sa de socializare, că "tripleta Dragnea-Vâlcov-Teodorovici" pune la cale "un alt jaf de proporţii".

"După ce au jefuit bugetele administraţiilor locale perfomante, adică în principal ale administraţiilor liberale, prin reducerea sumelor alocate din impozitul din venit, tripleta Dragnea-Vâlcov-Teodorovici pune la cale un alt jaf de proporţii prin crearea unui fond de investiţii locale pentru primarii PSD-ALDE. Atenţie mare!! Cu ce bani? Ministrul Finanţelor, Teodorovici spune fără nicio o ezitare că pentru acest fond sunt bani în buffer-ul de la Trezorerie, adică în rezerva de siguranţă a României, de cca. 40 miliarde, lei şi euro, zice acelaşi Teodorovici", a declarat Dancă.

Potrivit liberalului, este o afirmaţie gravă care poate arunca în aer dobânzile la care se împrumută România pe pieţele financiare şi care poate genera o nouă creştere a ratelor bancare ale românilor.

"Teodorovici trebuie să precizeze public clar dacă îşi menţine această afirmaţie şi dacă guvernul Dragnea-Dăncilă are de gând să distrugă şi ultima rezervă financiară de siguranţă a României pentru situaţii de criză. Aşa ceva este de neconceput", a subliniat Ionel Dancă.