Tricoul Iconspeak, ideal pentru călătorii care nu cunosc limbi străine

Tricouri IconSpeak
Tricouri IconSpeak (iconspeak.world)

Există ceva mai incomod decât să nu poţi comunica cu o altă persoană, deoarece nu cunoşti limbi străine? Cum se poate lua un taxi, unde se află aeroportul, unde se află adresa hotelului sau un spital de urgenţă, etc. , fiecare dintre aceste întrebări pot fi o problemă atunci când călătorim în ţări a căror limbă ne este complet necunoscută.

Tricoul IconSpeak este creat pentru a uşura toate aceste lucruri. Tricourile, pe cât de simple pe atât de practice, pot deveni un ajutor real pentru cei care călătoresc şi nu cunosc limba ţării pe care o vizitează.

Instrumente utile pentru a călători

O vacanţă inteligentă necesită idei şi instrumente inteligente. Valize, corturi, mască de oxigen un pic mai deosebită care îi poate ajuta pe iubitorii de snorkeling, îmbrăcămintea potrivită pentru a călători în siguranţă, o pungă de apă cu care se poate face foc, călătorie cu zepelinul, taxiuri zburătoare, etc., sunt doar câteva dintre noutăţile prezentate în ultimul timp cititorilor noştri.

Acum, vă prezentăm una dintre ultimele invenţii, atât de simplă încât pare chiar banală. Este vorba despre IconSpeak , un tricou care dispune de 40 de pictograme universale şi cu care se pot construi fraze simple, doar indicându-le cu degetul. Astfel încât călătorul poate comunica cu uşurinţă nevoile sale, de exemplu, unde să află un hotel pentru dormit sau o conexiune la reţeaua wifi.

Totul a început când trei tineri, Florian, Georg şi Steven, din Elveţia, s-au aflat în dificultate cu o bicicletă avariată, în timpul călătoriei lor în Vietnam, arată situl expansion.com. Din acea zi, ei s-au unit pentru a crea un instrument care le putea servi să iasă din toate tipurile de situaţii în aventurile lor, fără ca limba să fie o problemă.

IconSpeak, are în prezent cumpărători în peste 75 de ţări. Pornind de la o aventură, s-a transformat într-un produs de succes la nivel mondial.

Prima dată când Florian, unul dintre co-fondatori, a călătorit din America Latină în Elveţia, a întâlnit un american în aeroportul din Madrid, cu tricoul inventat de ei, "a fost un moment incredibil". În plus, în mod constant primesc fotografii cu IconSpeak din diferite părţi ale lumii, ceea ce le face multă plăcere celor trei aventurieri şi creatori ai tricoului.

IconSpeak este, de asemenea, proiectat pentru a depăşi şi alte bariere. Compania colaborează cu organizaţii şi ONG-uri, deoarece produsul lor este ideal şi pentru persoanele surdomute. Tricoul este disponibil în situl web Iconspeak.world la preţul de 33 dolari.