Traian Băsescu vine în Moldova pentru a avea o întâlnire electorală

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, va veni în luna noiembrie la Chişinău, pentru o întâlnire cu cetăţenii în contextul alegerilor parlamentare din România. Cancelaria de Stat nu a permis evenimentul în sala Palatului Republicii.
Constantin Codreanu (captură foto)
Constantin Codreanu (captură foto) (privesc.eu)

Constantin Codreanu, candidatul pentru funcţia de deputat în Parlamentul României din partea Partidului Mişcarea Populară a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că la sfârşitul lunii noiembrie, va veni în RM fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, deşi administraţia de la Chişinău, în contextul alegerii lui Igor Dodon în funcţia de preşedinte, a încercat să împiedice evenimentul.

„Traian Băsescu vine la Chişinău, domnule Igor Dodon, şi sunt curios dacă îl veţi întâmpina cu proteste. Ştim că administraţia actuală a Republicii Moldova a încercat să ne împiedice. Am dorit să organizăm întâlnirea cu Traian Băsescu la Palatul Republicii, dar în ultimul moment am fost contactaţi de cei de la Cancelaria de Stat care ne-au spus că nu pot să ne ofere Palatul Republicii până pe 1 decembrie pentru că s-ar putea ca acolo să aibă loc investirea noului preşedinte, mai exact preşedintele lui Plahotniuc.”

Constantin Codreanu susţine că Traian Băsescu va avea totuşi o întâlnire cu cetăţenii din Moldova înaintea alegerilor parlamentare din România pe 26 noiembrie, ora 11.00, la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” cu toate că actualii conducători ai R. Moldova sunt mână în mână cu Igor Dodon şi aceştia se tem la fel de mult de Traian Băsescu.

“Plahotniuc, sluga acestuia, Dodon, au încercat să-i transforme pe unionişti în sperietoare, au încercat să denigreze mişcarea unionistă şi să o prezinte ca răul absolut. Este adevărat unirea este „răul absolut” pentru Plahotniuc, pentru Dodon şi alţi hoţi care înţeleg că reunirea celor două state româneşti înseamnă pentru ei în primul rând un pas clar spre închisoare”, a notat Constantin Codreanu, potrivit privesc.eu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe