Traian Băsescu nu se dezice de Udrea: Cred în omul ăsta indiferent cât de supăraţi sunt toţi pe mine

Traian Băsescu
Traian Băsescu (GEORGES GOBET / AFP / Getty Images)

Preşedintele Traian Băsescu nu se dezice de protejata sa, Elena Udrea, acuzată de corupţie în două dosare cu răsunet - Gala Bute şi Microsoft - şi se declară convins că fosta şefă PMP va fi capabilă să îşi dovedească nevinovăţia în faţa judecătorilor Curţii Supreme.

"Justiţia este corectă şi nu eu voi discuta justiţia care am susţinut-o în independenţa ei şi în a face ceea ce trebuie pentru a consolida statul de drept. În ceea ce o priveşte pe Elena convingerea mea este că, în instanţă, atunci când procesul se va derula, va fi capabilă să îşi dovedească nevinovăţia. Cred în omul ăsta indiferent de cât de supăraţi sunt toţi pe mine că încă nu abandonez.

Nu pot să abandonez ideea că un om care mi-a fost atât de loial, peste noapte, devine un om indezirabil. A fost partenerul meu politic, unul dintre singurii, sau printre ultimii dintre foştii lideri ai PDL. Eu o ştiu, se va bate să îşi dovedească nevinovăţia. Singurul moment în care aş putea să îmi schimb poziţia este dacă judecătorii vor spune altfel când se va termina procesul", a declarat Traian Băsescu, citat de B1 Tv.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.