Traian Băsescu: "Dacă aş fi fost preşedinte, Ponta nu făcea nici Revelionul ca premier"

Traian Băsescu
Traian Băsescu (JOHN THYS / AFP / Getty Images)

Fostul preşedinte Traian Băsescu, actualmente protector al PMP, a declarat, sâmbătă, la Galaţi, că în România nu există opoziţie deşi "USL este o realitate" şi că va face el "pe opoziţia, omul orchestră", relatează Mediafax.

"Până una alta, ce pot fac. Şi dacă aţi observat în ultima vreme că nu există opoziţie, o fac şi eu pe opoziţia, omul orchestră. Şi voi face o opoziţie tot mai puternică, pentru că USL-ul este o realitate. El există, înţelegerile funcţionează şi dacă observaţi se feresc tare mult să se deranjeze unii pe alţii", a declarat Băsescu.

Băsescu a mai adăugat că dacă el ar fi fost ales preşedinte pe 16 noiembrie, Victor Ponta "nu făcea nici Revelionul ca prim-ministru" şi a opinat că actualul preşedinte, Klaus Iohannis, l-a consolidat atât de bine în funcţie pe Ponta încât o să-i pară rău cât de curând că a acceptat să funcţioneze USL-ul.

"Un lucru pe care eu nu pot să-l trec cu vederea în relaţia cu PSD, implicit prim-ministru şi preşedinte, respectiv PNL, este faptul că niciodată niciunul nu a recunoscut eroarea loviturii de stat din vara anului 2012. Pentru mine ei rămân Alianţa de la Grivco", a mai precizat fostul preşedinte.

Fostul preşedinte s-a aflat, sâmbătă, la Galaţi, unde a luat parte la Conferinţa Regională "Sud-Est" a PMP.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.



România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne