Traian Băsescu: "Aş vrea o confruntare cu acest Gâdea"

Rivalitatea dintre televiziunea lui Dan Voiculescu - Antena 3 - şi Traian Băsescu este deja de notorietate. Fostul preşedinte susţine că şi-ar dori o confruntare cu directorul postului TV, Mihai Gâdea, cunoscut ca un adevărat "călău mediatic antibăsist".
Traian Băsescu
Traian Băsescu (GEORGES GOBET / AFP / Getty Images)

Într-un interviu acordat publicaţiei România Liberă, actualul preşedinte al partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, a vorbit despre eventualitatea unei confruntări cu directorul Antena 3, Mihai Gâdea.

Întrebat dacă şi-a reconsiderat opiniile referitoare la mogulii de presă din România, Traian Băsescu a replicat:

"Nu, pentru că oricum au apărut alţii, Ghiţă, Guşă. Eu merg la televiziuni pentru că mă invită jurnaliştii şi este vital pentru un politician să comunice. Eu am trăit experienţa în care nu mă primea decât Radu Moraru, la Naşu, şi Dan Diaconescu, pe la OTV. În rest toate televiziunile mă tocau. Este greu pentru un om politc să nu poată comunica şi despre el să se spună doar falsuri, aşa cum face Antena 3 în ce mă priveşte. Eu răspund invitaţiilor jurnaliştilor de la RTV, dar pentru mine Ghiţă este tot un mogul de teapa lui Voiculescu, doar că din generaţia mai nouă."

Cât despre o eventuală vizită în platourile Antenei 3, fostul preşedinte al României susţine că îi este greu să creadă că s-ar duce, însă şi-ar dori o confruntare cu Mihai Gâdea.

"Mi-e greu să cred că m-aş putea duce, chiar dacă aş vrea o confruntare cu acest Gâdea. Aş vrea o confruntare pentru că la Antena 3 s-a instituit un sistem de tip mafiot. Mafioţii în viaţa reală împuşcă oamenii. Ei merg pe ideea că distrug credibilitatea lui şi a familiei. Seamănă foarte bine cu sistemul mafiot", a replicat Traian Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne