Traian Băsescu: Aş expulza familiile teroriştilor până la a treia generaţie

Mai devreme sau mai târziu vor apărea acte de terorism şi în România. Ideea că la noi nu există risc terorist e falsă, este de părere Traian Băsescu.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Problema Islamului în Europa trebuie tranşată cu fermitate, este o greşeală uriaşă să aperi democraţia sacrificând liniştea propriilor popoare, a declarat joi seară, la postul B1 Tv, fostul preşedinte Traian Băsescu.

Cancelarul german Angela Merkel "a greşit şi face în continuare o greşeală din dorinţa de a fi consecventă politic" în ce priveşte migranţii, în condiţiile în care realitatea dovedeşte că "soluţia culturală" de integrare a musulmanilor "a fost un eşec"', a explicat Traian Băsescu, citat de Agerpres.

În opinia fostului preşedinte, şi românii sunt expuşi posibilelor atentate, atât cei care trăiesc în Europa, cât şi cei din ţară.

"Eu cred că mai devreme sau mai târziu vor apărea acte de terorism şi în România (...) Ideea că la noi nu există risc terorist e falsă", a punctat Traian Băsescu.

Fostul şef al statului a menţionat că, deşi mulţi îl vor judeca pentru ideea sa, dacă ar fi în locul Angelei Merkel sau a lui Francois Holland, ar recurge la măsuri care să afecteze familiile teroriştilor, astfel încât să-i descurajeze pe potenţialii atacatori.

"Ce aş face în locul lui Merkel şi Hollande, la orice atac terorist vă expulzăm familiile, vă confiscăm averile, toată familia pleacă de unde a venit. Nu mai avem altă soluţie, soluţia culturală a fost un mare eşec. Rudele până la gradul trei să fie expulzate în 24 de ore, nu din răzbunare, ci pentru a reduce numărul celor care fac atentate şi să-i faci să se gândească la familiile lor"', a precizat Traian Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne