TOP 5 cei mai râvniţi celibatari miliardari din lume. Un tânăr de 24 de ani în top

Evan Thomas Spiegel
Evan Thomas Spiegel (Wikipedia)

Cabinetul de studii sociologice Wealth-X a emis un clasament (Top 5) al celor mai râvniţi miliardari necăsătoriţi din lume, publicat cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor (14 februarie), din care face parte şi americanul Evan Thomas Spiegel, creatorul aplicaţiei Snapchat pentru telefoane inteligente, transmite prnewswire.com.

Cei 5 burlaci au sub 35 de ani şi sunt foarte bogaţi.

Pe primul loc este antreprenorul american Scott Duncan, în vârstă de 32 de ani, are o avere de 5,5 miliarde de dolari, moştenită de la celebra familie Duncan din statul american Texas. Aceasta a făcut avere în domeniul energiei, prin intermediul companiei Enterprise Products.

Afaceristul suedez Thomas Persson, care este clasat pe locul 2, are 30 de ani, o avere estimată la 2,8 miliarde de dolar şi reprezintă cea de-a treia generaţie din familia care deţine brandul H&M. Este fiul celui mai bogat om din Suedia, Stefan Persson.

Locul trei este ocupat de americanul Evan Thomas Spiegel, în vârstă de 24 de ani, care are o avere de 1,7 miliarde de dolari. Este născut la Los Angeles, a studiat la Universitatea Stanford şi este CEO şi creator al aplicaţiei Snapchat pentru telefoanele mobile inteligente.

Tânărul norvegian Carl Erik Hagen se clasează pe locul patru. Are 27 de ani şi o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari. El este fiul şi moştenitorul lui Stein Erik Hagen, patronul grupului Canica, un imperiu comercial ce include numeroase lanţuri de magazine agroalimentare.

Pe ultimul loc în Top 5 al celibatarilor miliardari este Prinţul Albert II Maria Lamoral Miguel Johannes Gabriel von Thurn and Taxi. Acest aristocrat german are 31 de ani şi deţine o avere de 1,5 miliarde de dolari. Este cunoscut ca pilot de raliuri auto.

Cabinetul Wealth-X, care a întocmit Top 5 al miliardarilor burlaci, este lider mondial în analize care vizează persoanele extrem de bogate (Ultra High Net Worth/ UHNW), cu averi care depăşesc pragul de 300 de milioane de dolari. Sediul general al cabinetului este la Singapore şi deţine 13 birouri în lumea întreagă, pe toate cele cinci continente.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.