Tomac: PSD a moştenit de la partidul comunist cele mai proaste practici

Eugen Tomac
Eugen Tomac (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Abordarea imatură a PSD a transformat poliţia naţională într-un poligon de tragere unde actorii principali sunt nişte politicieni ahtiaţi după putere, a acuzat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac.

"PSD-ul şi actuala majoritate parlamentară ne oferă cele mai proaste exemple pe care le poate oferi un partid prin războaiele politice care le-au transferat în sânul unor instituţii cheie ale statului. Condamnăm cu fermitate această abordare imatură a PSD-ului, care a confiscat instituţii cheie şi în loc să caute să rezolve problemele de sistem care există în poliţie, au transformat poliţia naţională într-un poligon de tragere unde actorii principali sunt nişte politicieni ahtiaţi după putere", a declarat Tomac, citat de Agerpres.

Liderul PMP a opinat că guvernanţii ar trebui să discute despre lucruri "care ne unesc în această ţară şi perspectivele şi potenţialul pe care îl are România".

"În mod clar ne dezgustă profund spectacolul de prost gust pe care îl face PSD-ul în acest an. Este încă o dată o dovadă în plus a faptului că aceşti oameni au moştenit de la partidul comunist cele mai proaste practici", a afirmat Tomac.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne