Tomac iese la atac: Dragnea şi-ar dori să transforme Teleormanul într-o mică Brazilie

România are o creştere economică falsă, pentru că noi creştem economia pe datorie, nicidecum pe investiţii, a semnalat deputatul Eugen Tomac, de la PMP.
Eugen Tomac
Eugen Tomac (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Guvernul Tudose este total neprietenos cu mediul de afaceri şi, prin măsurile neinspirate pe care le ia, poate duce România într-o zonă de prăpastie, a tras un semnal de alarmă, la RFI, liderul deputaţilor PMP, Eugen Tomac.

"În clipa de faţă în PSD este mare agitaţie, pentru că dacă ne amintim bine, anul trecut, în campania electorală, domnul Dragnea prezenta drept Biblie pentru tot PSD-ul programul de guvernare cu care au candidat. Am spus în mai multe rânduri că programul nerealist de guvernare pe care l-au prezentat românilor este unul lipsit de realitate. Când promiţi că vei majora cu 80% salariile în învăţământ şi medicii vor primi 3.500 de euro începând din 2017 şi iată, suntem deja aproape de august şi măsurile pe care le-au promis nu le pot implementa, caută în interiorul lor vinovaţii", a declarat Eugen Tomac.

În opinia deputatului, la ora actuală România are o creştere economică falsă, pentru că noi creştem economia pe datorie, nicidecum pe investiţii. Guvernul practic taie tot ceea ce înseamnă investiţii şi duce banii în consum.

"Este un Guvern total neprietenos cu mediul de afaceri, este un Guvern care prin măsurile neinspirate pe care le ia, poate duce ţara într-o zonă de prăpastie", a avertizat Eugen Tomac.

De unde va face Guvernul Tudose rost de bani?

"Domnul Dragnea fiind inspirat din desele vizite pe care le face în Brazilia, şi-ar dori să transforme judeţul Teleorman într-o mică Brazilie. După ce şi-a creat plajă, o zonă modernă de pescuit, observăm că mai bagă şi nişte milioane de euro în crearea unui stadion în Alexandria. Cred că dacă nu s-ar duce bani risipiţi în asemenea proiecte demagogice, în mod clar ar exista bani inclusiv pentru majorări de pensii", a punctat Eugen Tomac.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne