Tomac, după numirea lui Teodorovici: Iohannis a ratat ocazia să demonstreze că spiritul USL nu mai trăieşte

Eugen Tomac, preşedinte PMP
Eugen Tomac, preşedinte PMP (Epoch Times România)

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, s-a declarat nemulţumit de decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a-l valida pe Eugen Teodorovici la şefia Ministerului de Finanţe, decizie care, în opinia lui, arată că şeful statului nu doreşte de fapt schimbarea Guvernului Ponta.

"Klaus Iohannis, ales în funcţia de Preşedinte al României nu pentru că ne-a convins prin programul său politic, ci pentru că majoritatea dintre noi nu puteam accepta ideea că un demagog precum Ponta ar putea ajunge şeful statului, a ratat, astăzi, o bună ocazie pentru a ne demonstra că spiritul USL nu mai trăieşte", a afirmat Eugen Tomac.

Prin numirea lui Teodorovici în fruntea Ministerului de Finanţe, după votul dat împotriva justiţiei în cazul Şova, şeful PMP susţine că îi este clar că Iohannis nu vrea să fie schimbat acest guvern "cinstit".

"Avea cel mai potrivit argument pentru a spune stop şi de la capăt. Altfel, însă, serialul din care se inspiră este foarte clar şi, din păcate, această abordare nesănătoasă va deveni o normalitate", a concluzionat Eugen Tomac.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele prin care Eugen Teodorovici este numit în funcţia de ministru al Finanţelor Publice, iar Marius Nica ministru al Fondurilor Europene, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne