Tomac: Dacă cineva face jocurile PSD în Bucureşti, aceia sunt cei de la USR!

Eugen Tomac, preşedintele PMP
Eugen Tomac, preşedintele PMP (Facebook - Eugen Tomac)

În condiţiile în care Traian Băsescu a fost acuzat că, prin candidatura sa la Primăria Capitalei, va rupe din voturile lui Nicuşor Dan, ceea ce o va ajuta pe Firea, liderul PMP Eugen Tomac ţine să transmită că cei care fac jocul PSD-ului în Bucureşti nu sunt de la PMP, ci de la USR - care nu şi-a dorit un front comun anti-PSD în Capitală.

"Nu a existat dorinţă, nici voinţă pentru candidaţi comuni anti PSD", susţine Tomac.

Redăm postarea liderului PMP:

"Miza PMP pentru alegerile din Bucureşti

În primul rând, îi invit pe toţi cei care ne acuză nejustificat să renunţe la dubla măsură şi să-i întrebe pe cei din USR de ce nu şi-au dorit un front comun antiPSD în Capitală.

PMP şi-a dorit candidat comun, dar USR s-a opus!!!

PMP a fost primul partid care a avansat numele pentru candidatul comun. Conducerea USR a fost ultima care şi-a asumat această candidatură, impunând totodată condiţia de a nu invita PMP în acest front politic comun.

Dacă cineva face jocurile PSD în Bucureşti, aceia sunt cei de la USR!

Noi suntem obligaţi să mergem cu cei mai buni candidaţi la Primăria Capitaliei şi la sectoare, pentru că nu a existat dorinţă, nici voinţă pentru candidaţi comuni anti PSD".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne