Tolo.ro: Uns director al Administraţiei Spitalelor, Armeanu i-a făcut unei prietene un contract de 5.300 de euro pe lună

Eduard Armeanu, un manager PSD căruia justiţia i-a interzis să conducă un spital, dar a ajuns să coordoneze nu mai puţin de 19 spitale din Bucureşti, cu buget anual de 1 miliard de lei, i-a făcut o favoare unei prietene avocat: un contract cu primăria de 5.300 de euro pe lună, potrivit unei investigaţii jurnalistice.
Justiţia
Justiţia (Shutterstock)

Numit de Gabriela Firea director al Administraţiei Spitalelor, incompatibilul Eduard Armeanu (PSD) a făcut unei prietene din Ilfov un contract cu Primăria de 5.300 de euro pe lună, reiese dintr-o investigaţie publicată de tolo.ro, sub semnătura jurnaliştilor Mirela Neag, Răzvan Luţac şi Cătălin Tolontan.

"Contractul este de asistenţă juridică deşi Administraţia Spitalelor are propriul compartiment juridic format din şapte oameni", spun surse din Primărie.

Când era director la Spitalul Judeţean Ilfov îi dăduse avocatei Florentina Jejeran 20.000 de lei pe lună pentru servicii juridice, acum a ajuns şef peste 19 spitale şi îi dă 24.000 de lei pe lună!

Pentru a citi continuarea acestei investigaţii intraţi aici.