Toader, fixat pe revocarea lui Lazăr: Argumentele au devenit şi mai numeroase şi mai convingătoare

Tudorel Toader valorifică ultima decizie a CCR vizând protocoalele cu SRI-ul pentru a pleda, o dată în plus, pentru revocarea procurorului general Augustin Lazăr.
Tudorel Toader
Tudorel Toader (Epoch Times România)

Argumentele pentru revocarea lui Augustin Lazăr au devenit şi mai numeroase acum decât la momentul declanşării demersului, a susţinut joi seara ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, la Antena 3.

„Dacă atunci am prezentat 20 de motive în baza cărora am solicitat evaluarea procurorului general, astăzi, cu deplină convingere, vă spun următorul lucru: argumentele pe care le-am prezentat atunci şi despre care am spus că sunt - unele - cu caracter exemplificativ, astăzi au devenit şi mai numeroase, şi mai evidente şi mai convingătoare în susţinerea demersului pe care l-am iniţiat de revocare a procurorului general”, a declarat Toader.

Ministrul Justiţiei a amintit că momentul în care a declanşat procedura de evaluare a lui Augustin Lazăr a avut legătură cu protocoalele despre care CCR s-a pronunţat miercuri că sunt neconstituţionale.

Reamitim în context că în ultimul raport MCV, autorităţilor române li se recomanda suspendarea imediată a tuturor procedurilor de numire şi revocare aflate în curs care vizează procurori în funcţii-cheie. Cu toate acestea, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a mers determinat mai departe cu demersul revocării lui Augustin Lazăr.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne