Tiberiu Dolniceanu a cucerit Cupa României la sabie

Scrimerul român a adăugat palmaresului său a patra Cupă a României, graţie succesului înregistrat în ultima rundă în faţa colegului său de club Ciprian Gălăţanu, scor final 15-8.
(Captură foto)

Tiberiu Dolniceanu şi-a adjudecat, joi, Cupa României la sabie în proba individuală masculină, sportivul legitimat la CS Dinamo Bucureşti reuşind să treacă în finală de Ciprian Gălăţanu cu scorul de 15-8.

Competiţia desfăşurată în Sala de scrimă ''Ana Pascu'' (Floreasca) din capitală, i-a adus fostului campion mondial ce-a de a patra Cupă a României cucerită în ultimii cinci ani. Ediţia din 2015 fusese câştigată de Gălăţanu.

În continuarea clasamentului s-a poziţionat Alin Badea (CSA Steaua) care a dispus în finala mică de Iulian Teodosiu (CS Dinamo), scor final 15-14.

În semifinale, Dolniceanu a trecut cu 15-12 de Badea, în timp ce Gălăţanu a ieşit victorios din confruntarea cu Teodosiu cu 15-14.

Vineri, de la ora 09,00, va începe proba masculină pe echipe.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport