"Teroare stalinistă la Primăria Craiova!" - Deputat PNL, acuzaţii grave / Olguţa Vasilescu a luat foc

Olguta Vasilescu
Olguta Vasilescu (Epoch Times România)

Deputatul PNL Nicolae Giugea a acuzat vineri, pe pagina sa de socializare, că la Primăria Craiova s-a instalat "teroarea stalinistă" înainte de referendumul pentru justiţie. Replica purtătorului de cuvânt al PSD, Olguţa Vasilescu, nu s-a lăsat mult aşteptată.

"În urmă cu câteva minute am primit un telefon de la o persoană care lucrează în Primăria Craiova şi care mi-a spus că, astăzi, toţi angajaţii au fost convocaţi de şefii lor şi li s-a transmis că cine va vota referendumul va fi dat afară. Mai marii Primăriei Craiova susţin că vor lua copiile cu listele celor ce au ridicat buletinele pentru referendum şi apoi îi vor da afară pe cei care au votat. Sunt oameni care au decis să meargă în alte comune sau în alt judeţ pentru a vota pe listele suplimentare pentru a scăpa de teroarea PSD", a declarat Nicolae Giugea.

Liberalul a afirmat că aceste "metode staliniste" sunt cea mai bună dovadă că "disperarea PSD a atins cote maxime".

"Mai este foarte puţin şi totul se va sfârşi. Duminică seara mitul PSD - cel mai puternic partid din România va lua sfârşit", a adăugat Nicolae Giugea.

A doua zi a venit şi replica Olguţei Vasilescu: "Disperare! Numele tău se cheamă: PNL! Nicolae Giugea, eşti un mare mincinos! NIMENI nu a cerut vreunui funcţionar din primărie să nu voteze sau să voteze în vreun fel... Pregăteşti deja scuze pentru ca mâine o să fiţi pe locul 3, la Craiova?"