Teoria lui Ciolacu: Dacă PNL îl susţine pe Nicuşor Dan, înseamnă că Firea e cea mai bună

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times România)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reacţionat, vineri, după ce PNL a anunţat public că îl susţine pe Nicuşor Dan la funcţia de primar general al Capitalei.

Astfel, Ciolacu sare la atac ironizând PNL-ul pentru alegerea făcută şi dă ca sigură victoria Gabrielei Firea în cursa pentru fotoliul de primar.

Teoria preşedintele interimar al social-democraţilor este că această alegere făcută de PNL ar fi confirmarea faptului că Gabriela Firea este cea mai bună candidată.

Nu în ultimul rând, liderul social-democrat este de părere că PNL-ul îşi „ascunde neputinţa” în spatele lui Nicuşor Dan.

„PNL a început cu un abandon campania electorală! Chiar acolo unde se băteau cu pumnii în piept că e miza cea mai importantă pentru ei: în Bucureşti!

După ce au măsurat în sondaje tot felul de candidaţi de la fostul premier, miniştri, europarlamentari şi tot ce au mai găsit prin ogradă, au ajuns la concluzia că tot Gabriela Firea este cea mai bună.

Practic, liberalii recunosc public că nici nu ştiu, nici nu pot, nici n-au cu cine!

PS: Gabriela Firea l-a mai învins o dată pe Nicuşor Dan. Şi sunt convins că, oricâte partide îşi vor ascunde neputinţa în spatele său, va mai pierde încă o dată!”, a scris Ciolacu pe Facebook, vineri, la câteva minute după ce PNL şi-a anunţat susţinerea acordată candidatului independent.