Teodorovici: Mi-aş dori ca toţi politicienii să ia exemplu de la dl Iohannis

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici (Epoch Times România)
Se încarcă player-ul...

"Domnul preşedinte Iohannis dă de obicei mesajele clasice, normale şi de bun simţ pentru un preşedinte şi mă bucură să văd asta. Mi-aş dori ca toţi politicienii să ia exemplu de la domnia sa", a comentat, vineri, senatorul PSD Eugen Teodorovici, prezent la parada de 1 decembrie din Capitală, mesajul adresat românilor de şeful statului în care vorbeşte despre o ţară prosperă condusă de politicieni responsabili şi integri.

Întrebat cum crede că va privi liderul PSD declaraţiile sale, Teodorovici a răspuns: "Ca român, doar, zic eu, pozitiv, pentru că, repet, lăsând la o parte orice fel de dispute între noi, între partide, dacă vrem să fim cu adevărat români..."

Nu în ultimul rând, întrebat de reporterul Epoch Times ce le doreşte românilor de Ziua Naţională, Teodorovici a declarat: "Românilor, le doresc zi de zi să-şi vadă visul cu ochii. Pentru ei, pentru copii, pentru care urmează după ei, pentru că asta este scopul nostru în viaţă!"

Reamitim că astăzi, cu ocazia Zilei Naţionale, preşedintele Iohannis le-a urat românilor "La Mulţi Ani", prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Facebook.

"Dragi români, astăzi este ziua noastră naţională, zi în care cu toţii, oriunde ne-am afla, ne sărbătorim patria. În 1918, românii au trăit emoţia reîntregirii. De atunci, 1 Decembrie reprezintă idealul nostru ca naţiune de a fi liberi şi uniţi într-o Românie prosperă condusă de politicieni responsabili şi integri”, a transmis Iohannis într-un mesaj video postat pe pagina sa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne