Teodorovici: Ciolacu are 70 de angajaţi pe "comunicare" la partid. Mai mulţi decât pe vremea lui Dragnea

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici (Epoch Times România)

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a afirmat, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu, că preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a angajat nu mai puţin de 70 de persoane care se ocupă de „comunicare”.

„Dacă tu azi ca partid de opoziţie nu creşti în sondaje, atunci când să mai creşti? Uitaţi-vă la partea de comunicare. Ştiţi că Dragnea avea vreo 30 de oameni la partid, mi-a spus cineva tocmai ieri. Astăzi mi se pare că au vreo 70 la partid. Comunicatori sunt mult mai mulţi decât erau pe timpul lui Liviu Dragnea.

Dar uitaţi-vă ce se comunică. De ce nu creştem? De ce lumea nu preia ştirile, de ce nu pune întrebări liderilor din partid?”, a declarat Teodorovici, citat de aktual24.ro

Sursa citată mai precizează că cei 70 sunt plătiţi din subvenţiile acordate de stat partidului, în contextul în care PSD a primit jumătate din subvenţiile alocate de stat formaţiunilor politice.

Cu acest prilej, fostul preşedinte executiv al PSD a făcut aluzie la pregătirea lui Marcel Ciolacu, despre care afirmă indirect că nu este credibil în faţa intelectualilor chiar dacă ar încerca să îi atragă pe aceştia în partid.

„Intelectualii sunt de obicei de stânga dar când îţi face un anumit personaj din PSD invitaţia de a veni tu ca intelectual în partid şi vezi cine e personajul, parcă îi spui: ‘mă, tu glumeşti cu mine sau cum să facem, cum? Nu eşti credibil. Tu vrei să faci asta pentru imagine‘”, a afirmat Eugen Teodorovici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne