"Tentacula lui Dragnea, pupător de mustaţă ce eşti!" - Nicolicea, Ştefănescu şi Bogdan Trif huiduiţi la Sibiu

Veniţi la sediul partidului din Sibiu unde era programată o conferinţă de presă, trei grei ai PSD au fost întâmpinaţi de protestatari cu scandări şi apostrofări.
Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu

"Hoţii, hoţii, hoţii, partid de hoţi, şi de mafioţi", sunt scandările de care au avut parte social-democraţii Codrin Ştefănescu, Eugen Nicolicea şi ministrul Turismului, Bogdan Trif, la Sibiu, unde au fost aşteptaţi de protestatari în faţa sediului organizaţiei locale a PSD.

Deloc demotivaţi şi cu zâmbete încă largi pe faţă, Ştefănescu şi Bogdan Trif s-au îndreptat spre protestatari pentru a vorbi cu ei. N-au avut însă succes.

"Nesimţitule, aveţi sânge pe mâini, nesimţiţilor!", i-a strigat un protestatar lui Codrin Ştefănescu.

"Tentacula lui Dragnea, pupător de mustaţă ce eşti!", i s-a adresat un alt protestatar lui Bogdan Trif, care zâmbea şi el larg.

Protestatarii i-au mai întrebat pe cei doi dacă nu se simt pătaţi de sângele celor ce au murit din cauza recursului compensatoriu.

"Eu acum 30 de ani am fost la Inter, după cum bine ştiţi", a încercat să se prezinte Codrin Ştefănescu drept revoluţionar care a luptat pentru patrie.

"Nu avem nevoie de minciunile voastre, hoţilor, PSD ciuma roşie", au izbucnit oamenii, moment în care cei trei au renunţat la intenţia de a-i convinge pe sibieni de bunele lor intenţii şi au intrat în sediul PSD, urmăriţi de scandările "Hoţii, hoţii" şi "PSD Ciuma roşie."

Protestul a continuat în faţa PSD, oamenii continuând să scandeze.

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne