Tensiuni în PSD înainte de desemnarea prezidenţiabilului. Liderul PSD Vaslui: Firea m-a iritat şi pe mine

Gabriela Firea-Primar General Bucuresti
Gabriela Firea-Primar General Bucuresti (Florin Chirila/Epoch Times)

Cu numai o zi înainte de desemnarea prezidenţiabilului PSD, atmosfera în interiorul partidului a devenit destul de încinsă. Tensiunile au escaladat după ce Gabriela Firea a anunţat că doreşte să intre în cursa pentru Palatul Cotroceni, stârnind nemulţumirea şefei social-democraţilor, Viorica Dăncilă. Într-un semn de solidaritate cu şefa partidului, liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu a afirmat la rândul său că Firea are o capacitate foarte ridicată de a genera iritare, sugerându-i acesteia că un pic mai multă modestie nu i-ar strica, informează RFI.

”Gabriela Firea este o persoană vizibilă, dar în ceea ce priveşte capacitatea de a genera iritare este foarte ridicată, pentru că m-a iritat şi pe mine. Nu poţi tot timpul… de unde ai atitudinea aceasta de cel mai bun, cel care ştii totul, care-i culpabilizezi pe toţi ceilalţi? Am văzut că este în mare pericol PSD-ul, dacă nu o va desemna drept candidat (…). Un pic de modestie poate nu strică unui candidat la alegerile prezidenţiale”, a declarat Buzatu.

În acest context, "baronul" de Vaslui a precizat că procesul de desemnare a candidatului PSD la alegerile prezidenţiale ar trebui accelerat, pentru că altfel partidul va avea de suferit.

”Procesul acesta de desemnare a candidatului trebuie accelerat, pentru că se fac prea multe speculaţii şi dintr-o operaţie serioasă de analiză, de căutare a celei mai bune variante se transformă într-un subiect de cancan, un subiect care mai mult aduce prejudicii, decât să aducă un beneficiu PSD”, a opinat social-democratul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne