Tenis. Simona Halep părăseşte turneul de la Miami

Jucătoarea noastră nu a mai avut resursele necesare pentru a obţine încă o victorie în faţa unei adversare puternice. Johana Konta s-a calificat în semifinale, în dauna Simonei Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Simona Halep FanSpace/facebook)

În partida din sferturile de finală ale turneului WTA Premier Mandatory 'Miami Open', Johanna Konta (Marea Britanie, 11 WTA) a trecut de Simona Halep (5) în trei seturi, cu scorul de3-6, 7-6(7), 6-2. Partida a durat două ore şi 30 de minute.

Simona a jucat bine din punct de vedere tactic în primul set, pe care l-a şi câştigat. La sfârşitul setului 2, Simona conducea cu 5-4, dar cu toate că de trei ori a fost la două puncte de câştigarea partidei, nu a reuşit să se apropie mai mult şi a pierdut şi tie-break-ul, după ce a salvat două mingi de set, la 5-6 şi 6-7.

Simona Halep a obţinut trei victorii frumoase la turneul de la Miami Open şi se menţine pe locul 5 în clasamentul WTA.

Nici germanca Angelique Kerber, numărul 1 mondial, nu a reuşit să ajungă în semifinale, fiind învinsă de Venus Williams cu scorul de 7-5, 6-3.

Cele două semifinale ale turneului se vor disputa între Karolina Pliskova - Caroline Wozniacki şi Venus Williams - Johanna Konta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport