Tenis. Niculescu şi Spears s-au retras din proba de dublu a circuitului WTA de la Hobart (Australia)

Perechea româno-americană părăseşte proba de dublu feminin a turneului australian în urma unei accidentări suferite de Abigail Spears la picior. Niculescu va continua la simplu.
Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu.
Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu. (Monica Niculescu/facebook)

Cuplul format din jucătoarea română de tenis Monica Niculescu şi americanca Abigail Spears au declarat forfait pentru partida din sferturile probei de dublu a turneului de tenis WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, care trebuia să se desfăşoare miercuri în compania sportivelor Demi Schuurs (Olanda)/Renata Voracova (Cehia).

În primul tur perechea româno-americană s-a descurcat foarte bine, asigurându-şi fără mari emoţii victoria şi accederea în sferturile circuitului după ce au dispus de cuplul japonezo-polonez Nao Hibino / Alicja Rosolska (6-3, 6-4), dar accidentarea pe care Spears a suferit-o la piciorul stâng a făcut ca cele două să se retragă de pe tabloul de dublu.

Cele două sportive rămân astfel cu 1.820 dolari şi 60 de puncte WTA, după victoria din primul tur.

Monica Niculescu va continua însă la simplu, unde va juca joi în sferturile de finală, cu nipona Risa Ozaki (100 WTA), care a trecut surprinzător de cehoaica Lucie Safarova cu scorul 2-6, 6-3, 7-5.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport