Tenis. Monica Niculescu ratează şansa unui nou titlu al carierei (Cincinnati)

Românca alături de partenera sa Su-Wei Hsieh (Taiwan) a fost învinsă, la limită, în ultimul act al circuitului american de cuplul Yung-Jan Chan (Taiwan)/Martina Hingis (Elveţia), cu scorul de 4-6, 6-4, 10-7.
Perechea româno-taiwaneză Monica Niculescu / Su-Wei Hsieh.
Perechea româno-taiwaneză Monica Niculescu / Su-Wei Hsieh. (Monica Niculescu/facebook)

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu şi taiwaneza Su-Wei Hsieh au pierdut la limită, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul circuitului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale în valoare de 2.536.154 dolari, acolo unde le-au avut ca adversare pe favoritele numărul 2, perechea alcătuită din sportivele Yung-Jan Chan (Taiwan)/Martina Hingis (Elveţia). Partida a durat o oră şi 31 de minute.

Niculescu şi Hsieh s-au impus în primul set cu 6-4, dar adversarele au reuşit să câştige al doilea set tot cu 4-6, 6-4, iar în tie break au fost depăşite cu 3 puncte, cu 10-7.

Cuplul româno-taiwanez a mai evoluat împreună anul acesta la Biel-Bienne (Elveţia), acolo unde au cucerit titlul. Pentru performanţa obţinută ele vor primi un cec în valoare de 75.575 dolari şi 585 de puncte WTA.

În continuare, în finala tabloului principal de simplu, programat să se desfăşoare duminică, de la ora 21,00 (ora României), românca Simona Halep (2 WTA) o va înfrunta pe Garbine Muguruza (Spania).

În semifinale constănţeanca a dispus de jucătoarea ţării gazdă, americanca Sloane Stephens (151 WTA, 24 de ani), beneficiara unui wild card, cu scorul de 6-2, 6-1, în timp ce Muguruza a câştigat confruntarea cu Karolina Pliskova, scor final 6-3, 6-2.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport