Tenis. Monica Niculescu nu va participa la BRD Bucharest Open

Sportiva noastră va lipsi de pe tabloul de simplu al turneului de la Bucureşti în urma unor afecţiuni medicale, au anunţat organizatorii pe site-ul oficial al competiţiei.
Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu
Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu (Monica Niculescu/facebook)

Monica Niculescu (56 WTA) a anunţat că nu va putea participa la turneul BRD Bucharest Open, ce se desfăşoară în această perioadă la Arenele BNR din Capitală, românca - care trebuia să fie cap de serie numărul 4, declarând fair-play în urma unor dureri abdominale.

"Monica Niculescu, finalista în proba de dublu a turneului de Grand Şlam de la Wimbledon, a luat decizia de a se retrage de la turneul de la Bucureşti, din cauza unei accidentări la abdomen", au scris oficialii circuitului pe site-ul principal.

Niculescu urma sa joace în primul tur cu olandeza Quirine Lemoine, locul ei fiind acum luat de belgianca Elise Mertens.

Anul trecut Monica Niculescu a ajuns până în optimile de finală, fiind eliminată de slovena Polona Hercog, în două seturi, 6-4, 6-3.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport