Tenis. Adrian Ungur, în penultimul act al turneului futures de la Santa Margherita (Italia)

Jucătorul român s-a impus în optimile circuitului italian în faţa croatului Viktor Galovic, scor final 6-4, 6-4.
Tenismanul român Adrian Ungur.
Tenismanul român Adrian Ungur. (Sibiu Open/facebook)

Adrian Ungur (32 ani, 316 ATP) se află la doar un meci distanţă de marea finală a turneului futures de la Santa Margherita (Italia), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari. Românul a câştigat, joi, în două seturi identice, optimile competiţiei italiene în faţa sportivului croat Viktor Galovic (26 ani, 537 ATP) cu scorul de 6-4, 6-4. Partida a durat o oră şi 33 de minute.

Favoritul numărul opt îl va avea ca adversar în următoarea rundă pe jucătorul ţării gazdă, italianul Andrea Basso (23 ani, 566 ATP), care a ajuns în această fază a circuitului după ce a dispus uşor de românul Dragoş Dima (24 ani, 298 ATP), scor 6-1, 6-1.

În proba de dublu, Ungur şi Nicolae Frunză, au ieşit victorioşi din duelul cu perechea Reda El Amrani (Maroc)/Aleksei Vatutin (Rusia) cu scorul de 6-1, 6-1, urmând să joace în penultimul act cu Andreea Basso (Italia)/Viktor Galovic (Croaţia).

În cealaltă semifinală, Dragoş Dima alături de argentinianul Juan Pablo Paz, vor prinde un loc în finală doar dacă vor reuşi să treacă de cuplul Marcin Gawron (Polonia)/Michal Schmid (Cehia). Dima şi Paz au trecut în sferturi de italienii Antonio Campo/Davide Della Tommasina, cu 7-6 (4), 6-1.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport