Tehnocrat nemulţumit: Grindeanu iar e dezinformat. Situaţia e chiar invers de cum spune

Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat în Parlament că sistemul de plată a subvenţiilor în agricultură a fost blocat de guvernarea Cioloş şi că ei într-o lună l-au deblocat şi au început să acorde subvenţiile fermierilor, şi-a manifestat nemulţumirea fostul consilier de stat în guvernarea tehnocrată, Ionel Dancă.

"Din această afirmaţie eu înţeleg doar că domnul Grindeanu iar e dezinformat sau nu are timp să se informeze de la colaboratorii lui sau de la predecesorul său şi să afle că situaţia e uşor diferită, ba chiar invers de cum a spus. Detalii sunt de mai bine de o săptămână pe pagina lui Dacian Cioloş pentru cine chiar vrea să ştie adevărul:

Datorită finalizării cu succes în 2016 a ceea ce a întârziat guvernul PSD în 2015, nu numai că s-au plătit în avans o parte din subvenţii, dar la începutul acestui an, guvernul actual a putut să facă la timp plata restului subvenţiei (pentru că noi ne-am făcut treaba corect anul trecut, spre deosebire de cei dinaintea noastră).

Şi pentru că noi ne-am făcut treaba corect şi faţă de cei ce ne-au urmat, aş adăuga eu", a scris pe pagina sa de Facebook, fostul consilier de stat Ionel Dancă.