Taylor Swift face asigurare de 40 milioane de dolari pentru picioare - surse

Taylor Swift
Taylor Swift (David Becker / Getty Images)

Starul pop Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, ar lua măsuri de precauţie împotriva unui potenţial prejudiciu înainte de a începe turneul "1989 World Tour", respectiv şi-ar asigura picioarele pentru enorma sumă de 40 milioane de dolari, relatează contactmusic.com.

Considerată unul dintre cele mai mari staruri pop din lume, Taylor Swift este, de asemenea, recunoscută pentru figura ei agreabilă, deci este de înţeles că vedeta vrea să facă asigurare pe picioarele ei lungi.

Această sumă poate poate părea exagerată, însă Swift, câştigătoare a premiului Grammy, este cunoscută pentru prestaţiile sale pline de energie, iar echipa sa de management a luat măsuri de precauţie împotriva oricărui posibil accident care ar putea periclita cariera cânăreţei:

"Suma pare ridicolă, dar dacă se întâmplă vreun accident cu picioarele ei, Swift nu ar mai fi în măsură să-şi susţină spectacolele purtând marca sa atât de personală", a declarat un membru al echipei cântăreţei.

Cu toate acestea, Taylor Swift a lăsat senzaţia că este "jenată" de suma la care sunt evaluate picioarele ei. "Suma de 40 milioane dolari a şocat-o. E chiar un pic jenată în legătură cu acest lucru", a adăugat sursa.

Turneul "1989 World Tour", pe care îl va efectua Taylor Swift, va începe pe 20 mai 2015 în Louisiana, Statele Unite ale Americii. Apoi, Swift va susţine spectacole în opt ţări de pe patru continente, incluzând concerte în America de Nord, Europa, Australia şi Asia, marcând primul ei spectacol în Scotia.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.