Taylor Swift deţine un număr record de premii (8) la Billboard Music Awards

Taylor Swift
Taylor Swift (David Becker / Getty Images)

Cântăreaţa Taylor Swift a atins un nou apogeu în cariera sa, duminică, la ceremonia de decernare a Billboard Music Awards, devenind cel mai premiat artist al serii. Obţinând 8 premii (din 14 nominalizări), printre care şi cel pentru cea mai bună artistă a anului, tânara cântăreaţă, în vârstă de 25 de ani, l-a depăşit pe deţinătorul recordului anterior, Garth Brooks.

"Este o noapte minunată ", a declarat Swift, entuziasmată de succesul reputat.

Taylor Swift a avut motive de a sărbători. Cu ocazia galei care a avut loc la Grand Garden Arena din Las Vegas, cântăreaţa şi-a lansat şi un nou videoclip, intitulat Bad Blood.

Al doilea mare câştigător al serii a fost Sam Smith, în vârstă de 22 de ani, care a câştigat patru trofee (din 13 nominalizări), printre care şi cele pentru cel mai bun artist masculin şi cel mai bun debut.

Cântăreţul, care deţine deja premiul Grammy, nu a putut să asiste la ceremonie, întrucât a suferit o intervenţie chirurgicală la corzile vocale. A transmis totuşi un video cu un mesaj scris de mână în care se declara nerăbdător să se recupereze după operaţie, pentru "a putea cânta din nou pentru voi".

Trupa britanică masculină One Direction a obţinut premiul pentru cel mai bun grup, la aproape două luni după plecarea unuia din membrii săi, Zayn Malik.

Iggy Azalea a primit trei premii, pentru cel mai bun artist rap, cel mai bun cântec rap şi cel mai bun streaming artist.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură