Tatuaje de păr cu imaginea lui Trump, realizate în Taiwan (video)

Tatuaj în păr
Tatuaj în păr (Facebook / XB-Hair)

Un salon de frumuseţe cu sediul în Changhua, Taiwan, a devenit popular pentru imaginea preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, reprezentată într-o nouă modă de tatuaj de păr.

Tatuajul de păr constă în realizarea manuală minuţioasă a unui portret, cu ajutorul unei maşini de ras electrice. Ca referinţă, este folosită o fotografie sau o imagine a ceea ce se doreşte să se reproducă.

Pentru a-şi mulţumi clientul - un tânăr fan al lui Trump, coaforul a practicat tatuajul şi i-a vopsit chiar părul şi sprâncenele, dându-i un aspect asemănător cu cel al preşedintelui SUA.

Clipul video de mai sus prezintă în detaliu această tehnică.

Salonul de frumuseţe din Changhua a creat, de asemenea, alte tatuaje de păr cu diferite modele de animale sau personaje celebre.

(Facebook/XB-Hair)

(Facebook/XB-Hair)

Dar chipul lui Trump, publicat pentru prima dată în 2017 pe Facebook, i-a adus popularitate la nivel mondial.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style