Tatăl lui Tudor Gheorghe, despre Antena 3: S-au folosit de numele meu în campania de salvare a unui comunist murdar

Maestrul Tudor Gheorghe
Maestrul Tudor Gheorghe (wikipedia.org)

O serie de artişti cunoscuţi, printre care şi cântăreţul Tudor Gheorghe, au participat la campania de victimizare a angajaţilor Antena 3, postul de televiziune al lui Dan Voiculescu, condamnat recent la 10 ani de închisoare cu executare pentru spălare de bani în dosarul ICA. Directorul postului, Mihai Gâdea, a prezentat o scrisoare primită de la cântăreţ, în care acesta compara soarta lui Voiculescu cu cea a tatălui său, Ilie Tudor. Acesta din urmă s-a delimitat de mesaj şi s-a declarat uimit că i-a fost invocat numele „în campania lor de salvare a unui comunist murdar”, relatează B1.ro

„În '59 tata a fost condamnat la 22 de ani de închisoare şi toată averea confiscată. Mama cu trei copii a fost trimisă pe drumuri. Prin '70 am primit o hârtie pe care scria că justiţia îşi cere scuze. De suferinţa noastră nicio vorbă. Până la urmă se va constata că totul a fost o făcătură ordinară cu un prea evident caracter politic. Şi totul se va uita!”, ar fi transmis Tudor Gheorghe.

Contactat de revista Kamikaze, tatăl cântăreţului, Ilie Tudor, respinge orice asociere cu postul lui Voiculescu, subliniind că demersul este „o manevră tipic comunistă”.

„Eu nu mă uit la mizeria lor. Şi cum să creadă cineva că eu aş putea susţine pe un bogătaş care a făcut avere din banii comuniştilor, care mai e şi condamnat acum? Sunt uimit ca şi-au permis să spună aşa ceva, nu cred că fiul meu ar fi putut să spună şi el aşa ceva. Fiul meu este în străinătate acum, îl sun peste câteva zile. Este o manevră tipic comunistă. S-au folosit de numele meu în campania lor de salvare a unui comunist murdar. Aşa procedează comuniştii, dintotdeauna, îi ştiu bine”, a declarat Ilie Tudor, pentru sursa amintită.