Tăriceanu, supărat pe Iohannis. Nu vrea să mai meargă la Cotroceni

Supărat pe declaraţiile preşedintelui Iohannis, care a afirmat că politicienii penali nu au ce căuta în primul rând al funcţiilor statului, Tăriceanu a anunţat că nu va mai merge la Cotroceni, nici măcar la ceremonia de învestire a noilor miniştri.
Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat că nu va mai merge la Cotroceni, după declaraţiile făcute de preşedintele Klaus Iohannis în ultima perioadă, relatează Realitatea. În consecinţă, şeful Senatului nu va fi de faţă la o posibilă ceremonie de învestire a noilor miniştri.

"Nu am să mai merg la Cotroceni având în vedere declaraţiile politice cu totul si cu totul nefireşti pentru un preşedinte. Mă refer la declaraţiile pe care Klaus Iohannis le-a făcut în ultima perioadă. A reluat aceste formule care l-au consacrat în trecut. Este regretabil. Cred că este bine să ne vedem fiecare de preocupările sale principale", a declarat Tăriceanu, citat de Agerpres.

Reamintim că recent - pe fundalul scandalului stârnit de dosarul Belina - , Klaus Iohannis a declarat - printre altele - că politicienii care au probleme penale nu au ce căuta în primul rând al funcţiilor statului. Declaraţiile sale au stârnit indignare atât la vârful PSD, Liviu Dragnea susţinând public că şeful statului nu are dreptul să vorbească despre PSD decât dacă se înscrie în partid, cât şi în ALDE, una dintre colegele lui Tăriceanu acuzându-l pe Iohannis că încalcă grav Constituţia, nesocotind prezumţia de nevinovăţie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne